Diensten

Diensten

Full-Service

verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Voordelig is niet zomaar een verhuisbedrijf, wij zijn gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen en hebben een breed scala aan diensten.

Van een spoed verhuizing, een bedrijfsverhuizing, senioren verhuizingen tot aan ontruimingen. Wij werken secuur, snel en zijn betaalbaar.

Iedere verhuizing vergt een andere aanpak, maar het verhuizers vak heeft geen geheimen voor ons. Verhuisbedrijf Voordelig bezit alle ingrediënten om iedere verhuizing succesvol af te ronden van begin tot eind.

Geen verhuizing is hetzelfde

Particuliere verhuizingen
Heb je een verhuizing voor de boeg naar een appartement of koophuis? Een particuliere verhuizing is voor ons dagelijkse kost. Zowel kleine verhuizingen tot aan grote verhuizingen voeren wij zo goedkoop mogelijk voor u uit.

Studentenverhuizingen
Het leven van een student is al duur genoeg, daarom verhuizen wij studenten altijd goedkoop. Studentenkamers bevinden zich meestal niet op de begane grond, maar dat is voor ons geen enkel probleem! Onze verhuislift komt tot grote hoogte, waardoor wij de spullen veilig naar de gewenste verdieping kunnen brengen.

Bedrijfsverhuizingen
Onder bedrijfsverhuizingen verstaan we een simpele verhuizing van een kantoorruimte naar een nieuw pand tot aan een verhuizing van een compleet magazijn. Zakelijke verhuizingen kunnen een complexe logistieke uitdaging met zich meebrengen. Wij laten alles zo soepel mogelijk verlopen, zodat uw bedrijf geen hinder zal ondervinden.

Senioren verhuizingen
Een verhuizing naar een seniorenwoning of verpleeghuis kan veel emotie met zich meebrengen. Een seniorenverhuizing vergt daarom extra aandacht. Onze verhuizers verhuizen uw spullen op delicate wijze naar de juiste bestemming. Ook zorgen wij ervoor dat u nergens naar hoeft om te kijken. Wij zetten alles op de gewenste plaats, hangen lampen en gordijnen netjes op en installeren uw apparatuur.

Betaalbaar

Altijd scherpe tarieven

Verhuisbedrijf Voordelig bewijst dat een verhuizing niet duur hoeft te zijn. Maak gebruik van onze scherpe tarieven, zodat u altijd voor de goedkoopste prijs kunt verhuizen. Wij zijn goedkoper dan de concurrent, maar u bent verzekerd van dezelfde kwaliteit en service. Onze verhuizers zijn ervaren en werken efficiënt, waardoor u zich nergens druk over hoeft te maken.

Naast verhuizingen kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten. Wij ondersteunen u bij bijvoorbeeld logistieke of transport klussen, óók over de grens. Dit doen wij zowel zakelijk als particulier.

Verhuistip: Geef alle verhuisdozen een naam. Creëer orde in de chaos die een verhuizing met zich mee brengt. Schrijf op iedere doos een naam en eventueel naar welke kamer de doos moet worden gebracht. Probeer dus spullen die bij elkaar in één ruimte horen zo veel mogelijk bij elkaar in te pakken. Dit maakt het uitpakken van de spullen een stuk gemakkelijker.

 

Alle verhuistips lezen >

Neem contact op

Mail ons: info@verhuisbedrijfvoordelig.nl

Bel ons:085 – 060 43 27

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 B6
2408 AN Alphen aan den Rijn
Let op! bezoek alleen op afspraak mogelijk.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
9.00 – 19.00

Zaterdag – Zondag
09.00 – 16.00