Ontruimingen

Ontruimingen

Ontruimingen
Naast onze full on verhuisservices zijn wij beschikbaar voor ontruimingen. Heeft u een woning of bedrijfspand wat ontruimd moet worden wegens een faillissement, overlijden of verhuizing? Ook dan staan wij u graag bij. Wij zorgen ervoor dat onze ontruimspecialisteren naar uw wensen luisteren en de ontruiming zo stressvrij en soepel mogelijk uitgevoerd wordt

Onze verhuisservices:

Studentenverhuizingen
Het leven van een student is al duur genoeg, daarom verhuizen wij studenten altijd goedkoop. Studentenkamers bevinden zich meestal niet op de begane grond, maar dat is voor ons geen enkel probleem! Onze verhuislift komt tot grote hoogte, waardoor wij de spullen veilig naar de gewenste verdieping kunnen brengen.

Bedrijfsverhuizingen
Onder bedrijfsverhuizingen verstaan we een simpele verhuizing van een kantoorruimte naar een nieuw pand tot aan een verhuizing van een compleet magazijn. Zakelijke verhuizingen kunnen een complexe logistieke uitdaging met zich meebrengen. Wij laten alles zo soepel mogelijk verlopen, zodat uw bedrijf geen hinder zal ondervinden.

Senioren verhuizingen
Een verhuizing naar een seniorenwoning of verpleeghuis kan veel emotie met zich meebrengen. Een seniorenverhuizing vergt daarom extra aandacht. Onze verhuizers verhuizen uw spullen op delicate wijze naar de juiste bestemming. Ook zorgen wij ervoor dat u nergens naar hoeft om te kijken. Wij zetten alles op de gewenste plaats, hangen lampen en gordijnen netjes op en installeren uw apparatuur.

Internationale verhuizingen
Onze verhuisservices beperken zich niet alleen tot de grenzen, maar ook daarbuiten. Gaat u verhuizen naar België, Duitsland, Frankrijk of Spanje? Ook binnen Europa verhuizen we u zo voordelig mogelijk! Staat het land waar naar u gaat verhuizen hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.