Verhuizingen

Verhuizingen

Heeft u verhuizing voor de boeg naar een appartement of koophuis? Een verhuizing is voor ons dagelijkse kost. Zowel kleine verhuizingen tot aan grote verhuizingen voeren wij zo goedkoop mogelijk voor u uit. Naast particuliere verhuizingen hebben wij een breed scala aan verschillende soorten verhuizingen.

Studentenverhuizingen
Het leven van een student is al duur genoeg, daarom verhuizen wij studenten altijd goedkoop. Studentenkamers bevinden zich meestal niet op de begane grond, maar dat is voor ons geen enkel probleem! Onze verhuislift komt tot grote hoogte, waardoor wij de spullen veilig naar de gewenste verdieping kunnen brengen.

Bedrijfsverhuizingen
Onder bedrijfsverhuizingen verstaan we een simpele verhuizing van een kantoorruimte naar een nieuw pand tot aan een verhuizing van een compleet magazijn. Zakelijke verhuizingen kunnen een complexe logistieke uitdaging met zich meebrengen. Wij laten alles zo soepel mogelijk verlopen, zodat uw bedrijf geen hinder zal ondervinden.

Senioren verhuizingen
Een verhuizing naar een seniorenwoning of verpleeghuis kan veel emotie met zich meebrengen. Een seniorenverhuizing vergt daarom extra aandacht. Onze verhuizers verhuizen uw spullen op delicate wijze naar de juiste bestemming. Ook zorgen wij ervoor dat u nergens naar hoeft om te kijken. Wij zetten alles op de gewenste plaats, hangen lampen en gordijnen netjes op en installeren uw apparatuur.

Internationale verhuizingen
Onze verhuisservices beperken zich niet alleen tot de grenzen, maar ook daarbuiten. Gaat u verhuizen naar België, Duitsland, Frankrijk of Spanje? Ook binnen Europa verhuizen we u zo voordelig mogelijk! Staat het land waar naar u gaat verhuizen hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer dan een verhuisbedrijf
Naast verhuizingen kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten. Wij ondersteunen u bij bijvoorbeeld logistieke of transport klussen, óók over de grens. Dit doen wij zowel zakelijk als particulier.