Verhuistips

U gaat verhuizen. Maar waar te beginnen? Om u op weg te helpen, hebben wij een aantal handige verhuistips op een rijtje gezet.

Verhuistip #1: Schakel ons op tijd in
Bent u van plan de verhuizing uit te besteden? Schakel zo vroeg mogelijk onze verhuisservice in. Op deze manier kunnen we rekening houden met onze planning en u zo goed mogelijk helpen. Heeft u een spoedverhuizing? Wij zijn erg flexibel en bekijken met u alle mogelijkheden.

Verhuistip #2: Begin op tijd met inpakken
Een verhuizing neemt altijd meer tijd in beslag dan gehoopt. Begin daarom op tijd met inpakken. Kom je dozen tekort? Geen zorgen! Ook daarmee helpen wij u graag. Helemaal geen zin om in te pakken? Maak dan gebruik van onze inpakservice.

Verhuistip #3: Geef de dozen een naam
Creëer orde in de chaos die een verhuizing met zich mee brengt. Schrijf op iedere doos een naam en eventueel naar welke kamer de doos moet worden gebracht. Probeer dus spullen die bij elkaar in één ruimte horen zo veel mogelijk bij elkaar in te pakken. Dit maakt het uitpakken van de spullen een stuk gemakkelijker.

Verhuistip #4: Houd brandbare goederen apart
Pas op met brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen en spuitbussen. Houd deze spullen altijd apart om incidenten te voorkomen. Temperatuur veranderingen en druk kunnen namelijk lekkage of in het ergste geval een explosie veroorzaken.

Verhuistip #5: Breekbare spullen
Het inpakken van breekbare spullen kan een hele uitdaging zijn. Verpak kopjes, borden en glazen apart in papier en stop ze in kleine dozen. Vul de dozen op met handdoeken, kussenslopen of lakens om alles zo optimaal mogelijk te beschermen. Ook elektronica is erg kwetsbaar. Gebruik hiervoor bij voorkeur de originele verpakking. Lukt dit niet? Wikkel alles in eveneens in een laken of handdoek en plaats het vervolgens in de doos.

Verhuistip #6: Wijzig op tijd uw adres
Voor de hand liggend, maar wij begrijpen als geen ander dat tussen alle rompslomp door kleine dingen over het hoofd worden gezien. Gebruik bijvoorbeeld de PostNL verhuisservice om eenvoudig uw nieuwe adres door te geven.

 

Neem contact op

Mail ons: info@verhuisbedrijfvoordelig.nl

Bel ons:085 – 060 43 27

Antonie van Leeuwenhoekweg 38 B6
2408 AN Alphen aan den Rijn
Let op! bezoek alleen op afspraak mogelijk.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
9.00 – 19.00

Zaterdag – Zondag
09.00 – 16.00